داستان مهندس ۶۸ ساله و وفاداری که ۵۰ سال برای یک شرکت کار کرد

کیپ ترنر (Kip Turner) جوان زمانی که فقط ۱۸ سالش بود و به تازگی دبیرستان را به پایان رسانده بود استخدام کمپانی AT&T شد. در این مطلب داستان جالب مهندسی رو مطالعه میکنیم که برای ۵۰ سال به شرکت خود وفادار بود.

شاید زندگی اقای ترنر هم مثل زندگی سایر افراد این دنیا بسیار آروم به نظر برسه اما نکته ویژه مربوط میشه به شغل ایشون که به مدت چنجاه سال فقط برای یک شرکت کار کردند. اقای ترنز در سال ۱۹۷۳ برای استخدام در شرکت AT&T اقدام کرد و اون زمان انتظار نداشت تمام دوران کاری خودش یعنی نیم قرن رو در این شرکت سپری کنه. آقای ترنر در آن زمان که فقط ۱۸ ساله داشت به تازگی در دانشگاه رشته دامپزشکی رو شروع کرده بود اما بعد مدت کوتاهی به فکر شغل دیگر افتاد و از دانشگاه انصراف داد.

وقتی که او دنبال شغل مورد علاقه اش بود از پدرش که کارمند شرکت تلفنی Southwestern Bell در مورد شغل های زمینه مخابرات مشورت گرفت و در نهایت برای استخدام در شرکت AT&T در تابستان سال ۱۹۷۳ اقدام کرد و این کارش را به عنوان نصاب ایستگاه مخابراتی شروع کرد.

آقای ترنز در طول ۵۰ سال فعالیت کاری خود در شرکت، ۸ سمت شغلی رو بر عهده داشتن. که طول دوران هر سمت شغلی شون بین ۲ تا ۷ بوده اما از سال ۲۰۰۹ تا کنون ایشون با عنوان شغلی توسعه محصول (product development) فعالیت میکنن.

 

توصیه آقای ترنر به جوان‌ترها

اگر به شغلی علاقه‌مند هستید اما هنوز مدرک دانشگاهی لازم رو نداریم، ترس رو کنار بگذارید و برای استخدام در شغل اقدام کنید. ترنر بدون مدرک دانشگاهی شروع کرد و در طول کار موفقیت ها و تحصیلات تکمیلیش رو کسب کرد.

اقای ترنز در ۵۰ سال اخیر در بیش از ۱۵۰ دور آموزشی مختلف از عیب یابی اولیه سیستم های مخابراتی تا مهندسی رادیومایکروویو ها شرکت کرده است. اما یکی از اصلی‌ترین حسرت های اقای ترنر به سال‌های گذشته بر می‌گردید، زمانی که جوان‌تر بوده و امکان تحصیل در مقاطع بالاتر رو داشته این فرصت رو از داده.

درحال حاضر شرکت که اقای ترنر در آن مشغول به کار می‌باشد به پرسنلی که علاقه مند به ادامه تحصیل باشند تا ۳۰ هزار دلار کمک هزینه پرداخت می‌کند.

 

فرصت های ادامه تحصیل را از دست ندهید

پرسنل جوان باید به اینکه توجه کنند که در دوران کاری خودشون از تمام فرصت های آموزشی استفاده کنند. ممکن است این دورها داخلی یا خارج از شرکت باشند. در شرایط فعلی یکی از مهمترین مزایایی که شرکت ها میت‌ونن برای پرسنل شون در نظر بگیر کمک شهریه های آموزشی است.
در تحقیقاتی که از شرکت های بزرگ کشور آمریکا انجام گرفته، ۸۰ درصد از آنها کمک هزینه های آموزشی رو برای پرسنل خودشون در نظر گرفتن.
آقای ترنر امیدوار است که در سال ‌های آینده با سبک تر شدن مسئولیتش در شرکت بتوانند مجدد به دانشگاه برگردد اما او کمی هم نگرانی در مورد سختی های آموزش در آستانه ۷۰ سالگی دارد.

محسن

من محسن جانجانی با چندین سال تجربه در حوزه فروش و مارکتینگ تجهیزات پزشکی علاقه مند هستم تجربیات و مطالعاتم رو اینجا با سایر دوستان به اشتراک بگذارم.

1 دیدگاه در “داستان مهندس ۶۸ ساله و وفاداری که ۵۰ سال برای یک شرکت کار کرد

  • ۱۴۰۲-۰۷-۲۹ در ۰۸:۳۳
    Permalink

    مطلب جالبی بود. ولی فکر نمیکنم در ایران عملی باشه
    اینجا از نیروی تازه کار تخصص کامل در همه موارد میخوان به همراه ۵ سال سابقه کار مرتبط. درنهایت هم اگر همه اینا باشه، میگن که چندسال اول رو با حقوق پایه کار کن که بتونی تجربه کسب کنی و خودتو نشون بدی. آخرش هم وقتی مدیرت ببینه داری زیادی پیشرفت میکنی، انقد بهت فشار میاره که خودت فرار کنی تا نکنه خدایی نکرده جاش رو بگیری
    پس فکر نمیکنم رفتن به کاری که هیچ تخصصی نداریم و همچنین ارتقاء فردی درحالی که یک مدیر نه چندان لایق بالای سر باشه، خیلی عملی باشه و اینکه یک نفر تمام عمر کاریش رو در یک مجموعه بمونه و دائما در حال پیشرفت باشه، یه حالت دوطرفه است

    پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *